Disegno-S

Wij zijn namelijk van een gespecialiseerde dienst automotive fotograaf in ons team, is hij schieten auto's sinds 1988, dus hij weet echt wel hoe de kunst uitbeelden op wielen, dat maakt mensen dromen over het daadwerkelijk achter het stuur van de auto in de afbeelding.

Disegno-S biedt verschillende vooraf geconfigureerde pakketten om de auto enthousiastelingen, variėrend van de snelle en makkelijke cd slechts tot aan de functie verpakt boek waar je eigenlijk krijgt een real life hard terug met je eigen rit pack.

Onze fotografie automotive specialist gebruikt de nieuwste, state of the art apparatuur, variėrend van high-end digitale camera's en snelle, professionele objectieven tot aan aangepaste tuig voor de actie schoten en flitsers om de details op uw wielen.

Onze uitgebreide portfolio auto is erkend door publicaties uit over de hele wereld, zijn onze beelden zijn gekenmerkt in talloze tijdschriften, op kalenders en won verschillende 'Hall of Fame wedstrijden'.

Als er een functie die u niet lijken te kunnen vinden op onze site, aarzel dan niet om contact met ons op, wij zijn ervan overtuigd dat wij u kunnen bieden een oplossing binnen uw budget die uw trots en vreugde gebracht in de schijnwerpers.


Kontakteer ons nu via +32 (0)486 / 86 66 72,
of vul onze kontaktpagina in.