Disegno-S

Boeken

Wist u dat wij uw eigen, persoonlijke boek in kleur kunnen drukken voor minder dan 15 Euro ?

Absoluut ! Met onze 'Print On Demand' methode kunnen wij 1 exemplaar of tienduizend exemplaren printen afhankelijk van uw noden, hoe meer u nodig heeft hoe lager de prijs per stuk wordt, maar Disegno-S Uitgeverij begrijpt perfect dat het laten drukken van tienduizend stuks en die dan ook nog verkocht krijgen geen sinecure is de dag van vandaag.

Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw carrière als schrijver aan te vangen met tien exemplaren ... of waarom niet met een uniek stuk waarmee u uw partner of een vriend kan verrassen ?

Disegno-S Uitgeverij kan het drukproces voor u behandelen, maar wij kunnen ook het boek opmaken vertrekkende van uw eigen manuscript ... indien nodig kunnen onze eigen schrijvers zelfs het boek schrijven gebruik makende van enkele schetsen en paragrafen die u voorbereidt ... ons team maakt het mogelijk !

Grote boeken, kleine boekjes, paperbacks, hard covers ... als u het kan bedenken kunnen wij het waarschijnlijk gedrukt krijgen, in kleur en op het beste papier dat verkrijgbaar is, onze prijzen zijn misschien niet de laagste, maar onze kwaliteit staat op een zeer hoog niveau.

Intresse in uw eigen boek ? Neem gerust kontakt op met ons voor een vrijblijvend gesprek zodat we samen kunnen overlopen wat er mogelijk is, en waarmee Disegno-S Uitgeverij u kan helpen.


Kontakteer ons nu via +32 (0)486 / 86 66 72,
of vul onze kontaktpagina in.