Disegno-S

Het schijfje

Wanneer u op zoek bent naar een mooie selectie van foto's met uw auto of fiets, maar je hoeft geen prints of u liever zelf laten drukken, zoek dan niet verder ... dit is de optie voor u!

Tijdens deze 1-uur durende sessie op een locatie selecteren wij, onze professionele automotive fotograaf neemt veel risico's, allemaal gaan in onze standaard post-processing workflow en zijn gebrand op een schijf die u daarna halen, mooi verpakt in onze DVD-box met een op maat gemaakte dekken, geen gedoe alleen maar grote foto's van uw rit.

En het beste van alles, deze functie verpakt uren van plezier is beschikbaar voor slechts 45 (incl. BTW), geen verborgen extra's of kleine lettertjes! Inbegrepen in dit pakket:

* Alle foto's digitaal worden versterkt om de best mogelijke kwaliteit te krijgen. Een op maat * Disegno-S-schijf die alle foto's genomen tijdens de 1-uur durende sessie in een mooie doos met inlay met uw rit. * Wij niet bijhouden van de tijd tijdens het fotograferen, als het een beetje langer dan 60 minuten duurt, geen probleem, streven we ernaar om de beste foto's krijgen daarbij onze tijd om het te doen. * Wij brengen twee camera instellingen en veel van apparatuur voor de sessie, zodat we niet missen een groot schot tijdens het verwisselen van lenzen of wanneer de wolken komen inch * Travel tijd. Dat klopt, hebben we geen geld van onze reistijd naar de locatie.

Check out de Automotive galerij voor aanvullende monsters van ons werk. Prijs: 45 (inclusief BTW)

Als je wat meer informatie willen of van het schema een datum om onze fotograaf hebben zijn aandacht richten op uw rit, voel je vrij om contact met ons op.


Kontakteer ons nu via +32 (0)486 / 86 66 72,
of vul onze kontaktpagina in.