Disegno-S

We kunnen fotografeert vrijwel alles hier bijvoorbeeld een schaalmodel, of elk ander voorwerp, variërend van speelgoed tot decoratie, van zilver naar Chrystal ... Disegno-S kan fotograferen voor gebruik op een website, in een catalogus of brochure of enige andere vorm van promotie.

Wij bezitten diverse professionele licht kubussen, bijvoorbeeld een kleine 40cm en een grote 80cm een, beide met trippel licht setup zodat we uw object kunnen brengen in de spotlights ... letterlijk, en vanuit elke hoek u misschien de voorkeur.

Een klassieke witte achtergrond of een stijlvolle zwarte zijn natuurlijk mogelijk, Zin in een leuke reflectie ... geen probleem met onze wit of zwart plexiglas platen die resulteren in een prachtige reflectie zonder terugkeer naar de verwerking van post.

Disegno-S PRODUCT fotografie is beschikbaar tegen een vast uurtarief van slechts € 30 (inclusief BTW). Wij verkiezen niet te werken aan een per item basis, zodra de installatie is gedaan kunnen we fotograferen meerdere items in een uur, allemaal met dezelfde high-end kwaliteit en een perfecte verlichting.


Kontakteer ons nu via +32 (0)486 / 86 66 72,
of vul onze kontaktpagina in.